Claudia en Pudens

0

cover_claudia_pudens2Aan het slot van zijn brieven zond Paulus vaak groeten van of aan zijn medegelovigen. Meermalen worden mannen en vrouwen met name genoemd, soms met een persoonlijke aantekening. Met Bijbellezen slaan we die groeten misschien wel over, al zouden we ze ook uitspreken. Ook die groeten, die namen, die aantekeningen, zijn Gods Woord. Wie ze opmerkzaam leest komt veel aan de weet dat het weten waard is. Claudia en Pudens

En als we aan het slot van Paulus’ laatste brief zijn, zijn testament, zouden we zeggen: “Benaarstig u, om voor den winter te komen. U groet Eubulus, en Pudens, en Linus en Claudia, en al de broeders.” (2 Timótheüs 4 : 21)

Waar we de namen van Pudens, Linus en Claudia tegenkomen, gaat er, voor wie ook in de kerkgeschiedenis geïnteresseerd is, een wereld open! Claudia en Pudens staan, samen met Linus, in de Britse kerkgeschiedenis hoog aangeschreven. Hun verhaal is inderdaad boeiend, niet alleen omdat het zo menselijk is, maar vooral omdat deze drie ongelooflijk veel voor het jonge christendom hebben betekend.

A5 – 48 pag. – € 3,50 (excl. porto)
Lees verder in de PDF

Claudia en Pudens

Claudia en Pudens

(Bekeken: 464 keer, 1 x vandaag)
Delen via:

Over de auteur

Boeken en brochures

De boeken (met ISBN-nummer) en brochures kunnen rechtstreeks besteld worden. Ze zijn meestal niet standaard bij de reguliere boekhandel te verkrijgen. Boekhandelaren, boekentafels e.d. kunnen de boeken met handelskorting verkrijgen. Het boek "Onbekend Israël - van David tot vandaag" is via CBC 't Gulden Boek te verkrijgen voor de daarbij aangesloten boekwinkels.

Reageren